Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chrissy Teigen (38) prožívala ztrátu třetího dítěte velmi intenzivně a veřejně. O bolestivé okamžiky přímo z operačního sálu se totiž podělila s fanoušky, za což sklidila obdiv, ale i kritiku. Modelka nyní přiznala, se se smrtí miminka, kterému už stihli vymyslet jméno Jack, nemohla vyrovnat, a tak se utápěla v alkoholu.

„Sedávala jsem tam a popíjela jednu dvojitou vodku se sodou za druhou a propíjela takhle dny. Pak jsem chodila po obchodech a kupovala věci, které jsem nepotřebovala,“ popsala u fotografie s manželem Johnem Legendem z newyorské restaurace, která je jejich oblíbenou a jsou jejími patrony.

„Nechci se litovat, byla jsem prakticky fungující alkoholik,“ dodala s tím, že se v poslední době necítí dobře, protože se jí vracejí vzpomínky na temnou životní etapu.

„Myslím, že jsem se přes Jacka nikdy nedostala, a teď, když nemám alkohol, aby utišil bolest, život je komplikovaný,“ přiznala.

Modelka se ponořila do psaní své třetí kuchařky, aby díky práci přišla na jiné myšlenky. Chrissy potratila v říjnu loňského roku, po několikadenním krvácení ji hospitalizovali, ovšem ani to nepomohlo.

Teigen upadla letos u fanoušků v nemilost, když se provalilo, jak v minulosti šikanovala Courtney Stodden (29). Chrissy, která se sama často potýká s hejtry, přiznala, že bývala trollem, a za své chování si nasypala popel na hlavu. Od té doby se ale drží spíš v ústraní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám