Hlavní obsah
Článek

Neuplynul ani den od chvíle, co modelka Chrissy Teigen (38) sdílela se sledujícími na sociálních sítích, že v polovině těhotenství potratila. Chrissy zveřejnila několik fotek, které zachycují její smutek a zoufalství. A i když řada fanoušků projevila empatii, na hlavu modelky a jejího manžela Johna Legenda se snesla i ostrá vlna kritiky.

Sledujícím se nelíbilo, že se Teigen během tak intimních momentů vůbec fotila a pak fotky ještě zveřejnila. „Chce jenom pozornost, kdo se fotí v takových chvílích?“ zaznělo v komentářích. „Je mi to líto, je to hrozné, ale proboha, proč tohle sdílet?“ Divila se jiná fanynka. „Je trapné, jak prahne po pozornosti, chce se mi z toho zvracet,“ neodpustil si jiný sledující.

Podobných komentářů bylo tolik, že se modelky zastaly i některé slavné osobnosti. „Ať už člověk zvolí jakoukoli formu truchlení, v soukromí nebo veřejně, má to váhu. Smutek zaplní místnost a vyvalí se ven okny a dveřmi. Nechte lidi truchlit, jak si vyberou. Ne jak vy si myslíte, že je správné, a doufejte, že vám vesmír jednou dopřeje to samé,“ reagovala Zelda Williams.

Mladá herečka dobře ví, o čem mluví. Před šesti lety pohřbila otce, slavného komika Robina Williamse (†63), který se rozhodl předčasně ukončit život oběšením. Zelda pravidelně uctívá otcovu památku nejen na sociálních sítích, ale také jeho jménem podporuje nejrůznější charitativní organizace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám