Hlavní obsah
Článek

Je to pár dní, co modelku Chrissy Teigen (38) hospitalizovali kvůli masivnímu krvácení. Bohužel ani péče lékařů a krevní transfuze nepomohly a Chrissy v polovině těhotenství přišla o miminko, kterému s manželem Johnem Legendem začali říkat Jack.

„Jsme v šoku a bolí nás to, jako nás nikdy nic nebolelo. Nebyli jsme schopni zastavit krvácení a dodat našemu děťátku potřebnou výživu. Další a další balíčky krve nestačily,“ rozepsala se modelka u fotek z nemocnice, o něž se podělila na Instagramu.

„Nikdy jsme nedali dětem jména před tím, než se narodily, ale z nějakého důvodu jsme tomu malému začali říkat Jack. Vždycky to pro nás bude Jack. Tolik se snažil být součástí naší rodiny a navždy bude. Je mi líto, že jsi v prvních okamžicích života musel projít tolika komplikacemi a my ti nemohli poskytnout domov. Vždycky tě budeme milovat,“ dodala.

Chrissy oznámila těhotenství v srpnu, poprvé otěhotněla přirozenou cestou. V minulosti měla s početím problémy, obě její děti Luna (4) a Miles (2) tak přišly na svět za pomoci asistované reprodukce.

Před časem nařídili lékaři modelce klid na lůžku kvůli krvácení. To neustávalo, a tak ji hospitalizovali. Ačkoliv se cítila dobře a vše nasvědčovalo tomu, že jsou s miminkem v pořádku, nakonec o něj přišla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám