Hlavní obsah
Článek

S negativními komentáři na sociálních sítích se celebrity setkávají dnes a denně. Kritiku, často zbytečnou a neopodstatněnou, pak přijímají různě. Většina hejtů se ke slavným vůbec nedostane, a když ano, často je přecházejí mlčením a ignorací. Občas mají ale i hvězdy potřebu zareagovat.

Své o tom ví například manželka Johna Legenda, modelka Chrissy Teigen (38), která je terčem trollů poměrně často, s kritikou se setkala také modelka Candice Swanepoel (35), ale pro příklady nemusíme chodit daleko. O hejtech kvůli hubené postavě nedávno psala například i herečka Bára Jánová (34).

Seriálovou Carrie, herečku Sarah Jessicu Parker (59), k reakci vyprovokoval komentář, v němž ji troll označil na „nabubřelou“ poté, co na Instagramu sdílela snímek chodníku s nápisem „Udržujte sociální distanc“. „Proč? Ale no tak...proč? Vážně? Co je nabubřelého na fotce chodníku? Nemůžeme být milejší? Ach jo,“ odpověděla.

Follower později upřesnil, že nerozuměl citaci z filmu, jíž herečka post doplnila. Šlo o akční scénu z komedie Blízcí příbuzní, v níž Peter Falk a Alan Arkin kličkují mezi střelami. „Kličkujte! Kličkujte!“ „Blízcí příbuzní.“ „To je to, co dělám. S rouškou,“ napsala Parker.

Reklama

Další články

Načítám