Hlavní obsah
Článek

Chrissy Teigen (38) se netají tím, že by se ráda zbavila silikonů, které si nechala udělat na začátku kariéry. Modelka se nechala slyšet, že splnily svůj účel, ale po dětech jí prsa prý stejně povisla. Dalšího zákroku se trochu bála, ale nyní oznámila fanouškům, že se chystá znovu pod kudlu.

„Sdílela jsem na Twitteru, jak mi dělají test na COVID-19 a půjdu na operaci. Hodně lidí bylo pochopitelně zvědavých, tak to řeknu tady. Nechávám si vyndat prsa!“ napsala na Instagramu k archivnímu snímku nahoře bez. Pro účely Instagramu měla na fotce zakryté bradavky, ale i tak postem dostatečně zdůraznila, o jaké téma jde.

„Byly skvělé, ale už mě to přešlo. Ráda bych si zase byla schopná zapnout šaty mé velikosti nebo ležela pohodlně na břiše,“ doplnila na vysvětlenou.

Fanoušky ujistila, že o nic nejde a nemusí se tak o ni strachovat. „Prsa mi zůstanou, jenom budou čistě z tuku. Protože z toho jsou hlavně tvořená. Hloupý, zázračný balík tuku.“

Chrissy se o implantátech rozpovídala i v březnovém rozhovoru pro britský magazín Glamour. Přiznala, že zákroku lituje a touží po změně. Operace se ale trochu bála. V průběhu pandemie koronaviru navíc nebylo vhodné provádět zákroky, které nejsou nutné, jak si posteskla na Instagramu. Zdá se ale, že už modelku strach opustil a operace se nemůže dočkat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám