Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Internetoví trollové jí zkrátka nedají pokoj, i když je modelka Chrissy Teigen (38) vždycky setře. Do královny Twitteru se tentokrát opřel jeden takový kvůli její postavě. Chrissy sdílela na sociální síti video, na němž je v plavkách. „Tělo jako Sponge Bob, lol,“ komentoval dotyčný.

Teigen, známá tím, že si podobné provokace nenechá líbit, na komentář okamžitě reagovala slovy: „S kým si myslíš, že mluvíš!“ Na její obranu v komentářích přispěchali i fanoušci. „Je mi líto, že ti tolik nadávají. Jsi tak krásná uvnitř i navenek,“ podpořil svou oblíbenkyni jeden z nich.

„To je v pohodě, mám tělo tvaru obdélníku celý život a dostalo mě to docela daleko,“ odpověděla fanouškovi Chrissy a ocenila tak na oplátku jeho podporu.

Modelka je na sociálních sítích terčem útoků prakticky nonstop, ale také proslula tím, že si sama nebere servítky, pokud jde o hatery nebo pouze vyjádření vlastního názoru. Právě její „nevymáchaná pusa“, jak ji označil prezident Trump, jí vynesla pomyslný titul královny sociálních sítí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám