Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není to poprvé, co se modelka Chrissy Teigen (38) rozpovídala o svých silikonech. U příležitosti desátých narozenin jejích implantátů však na svém instagramovém účtu otevřela téma znovu. „Všechno nejlepší k desátým narozeninám těmto kozám a odpočívejte v pokoji, tyhle zuby,“ napsala k archivním snímkům z přehlídky spodního prádla.

Popiskem poukázala i na rovnátka, která v té době měla, a příspěvkem pobavila dokonce kamarádky z řad celebrit. Kim Kardashian v komentářích připojila vysmáté smajlíky. Když ale došla řeč na implantáty, byla Chrissy nekompromisní.

„Opravdu je chci vyndat, ale karanténa není nejlepší období na operaci,“ odpověděla komičce Whitney Cummings na dotaz, jestli by se po deseti letech silikony neměly vyměnit.

Začátkem měsíce o svém poprsí promluvila pro časopis Glamour. Tomu svěřila, že si nechala prsa pozvednout, aby vypadala lépe na fotkách. Po dvou dětech jí ale připadají povislá a chtěla by je upravit. Magazínu také ale prozradila, že se operace trochu bojí. Od té doby, co je maminkou, si totiž invazivní zákroky dobře rozmýšlí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám