Hlavní obsah
Článek

Je to jen dva měsíce, co modelka Chrissy Teigen (38) porodila syna Milese. A i když by se tím ještě vůbec nemusela trápit, se svou poporodní figurou vůbec není spokojená. A tak se s tím neváhala svěřit fanouškům na Instagramu. Ukázala se pouze v kalhotkách po boku manžela Johna Legenda, aby ukázala „maminkovskou postavu“.

Na dovolené na Bali je pár i se synem Milesem a starší dcerkou Lunou (2). Teigen také přiblížila záběr na své poporodní strie. „Hádám, že tyhle jen tak nezmizí. Tohle je moje nové tělo,“ napsala k neupravené fotce. Na svém Twitteru vysvětlila, že fotku sdílela, aby podpořila maminky, které mají po porodu nízké sebevědomí.

„Myslím, že je skvělé, když mají lidé perfektní postavy, na kterých makají a pak je chtějí ukázat, ale vím, jak je snadné zapomenout na to, jak vypadají „obyčejná“ těla, když jsou všude jenom ta perfektní. Také bych to nenazývala zdravým sebevědomím, protože k tomu mám daleko. Jen jsem ráda, že mohu ostatním pomoci, aby se cítili lépe ve vlastních tělech,“ vysvětlila Teigen, která si vysloužila náš velký obdiv.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám