Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Organizátoři udílení Zlatých glóbů nejspíš měli pořádné starosti s tím, kam usadit herečku Chrissy Metz (43). Hollywoodská obryně totiž vyžaduje podstatně více prostoru než hvězdy standardních rozměrů.

Obézní americká herečka byla na prestižní cenu nominována za vedlejší roli v seriálu This Is Us. Ze Zlatého glóbu se ale nakonec místo ní radovala Olivia Colman. Vždy dobře naladěná Chrissy si však ceremoniál užila navzdory tomu, že ji před pár dny trápily zdravotní komplikace.

Herečka velikosti dvou běžných hereček byla spatřena na kolečkovém křesle a spekulovalo se o tom, že kvůli redukci váhy podstoupila operaci žaludku, což ostatně učinila i její seriálová postava v This Is Us. Chrissy však tyto spekulace popřela a přiznala, že byla na operaci kolene. Není se čemu divit, protože její klouby musí být pod obrovským tlakem.

Na ceremoniál velkoformátová herečka dorazila ve fialových šatech. Dokonce i operní diva Montserrat Caballé by vedle ní vypadala jako drobek. Naprosto nepochopitelný byl však výběr zlatých šatů, do nichž se Chrissy nasoukala na společenskou akci předcházející galavečeru. Lesklá látka z už tak těžkotonážní třicátnice udělala obrovský Zlatý glóbus. Herečka nejspíš tušila, že cenu nedostane, tak se do ní sama převtělila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám