Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Pokud chtějí herečky uspět v Hollywoodu, většina z nich musí před castingem držet dietu. Chrissy Metz (37) se však nemíní v jídle omezovat a se svou korpulentní postavou válcuje konkurenci.

Boubelkám se už otevřel dokonce i svět modelingu a ve filmovém průmyslu pro ně vždy bylo místo. Před kamerou se prosadila Melissa McCarthy, Rebel Wilson i Gabourey Sidibe (40). Co se objemu týče, Chrissy Metz nemůže žádná z nich konkurovat. Vycházející hollywoodská hvězda je vyloženě morbidně obézní, ale přesto nemá o role nouzi.

Herečka s obrovskou nadváhou si už zahrála v seriálech American Horror Story a This Is Us, kde vynikly její tělesné proporce. Chrissy by nyní ráda získala roli, kde kvůli přebytečným kilům nebude k smíchu. Nelíbí se jí totiž, že obézní lidé hrají většinou v komediích, kde čelí urážkám.

Velkoformátová herečka je se svou hmotností spokojená a nemíní na svém těle nic měnit. Skutečnou váhu v rozhovorech nikdy neuvedla, ale i při její výšce pouhých 165 centimetrů to nebude pod metrák. Chrissy se nenechá nadváhou omezovat při oblékání a na své obézní tělo si nechává šít modely, v nichž vypadá jako koule.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám