Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Plnoštíhlé herečky Roseanne Barr a Melissa McCarthy se sice rozhodly s nadváhou zatočit, ale v Hollywoodu bude pro baculky vždy dostatek prostoru. Podívejte se na trio korpulentních třicátnic, které nemíní zkrotit své chutě.

Afroameričanka Gabourey Sidibe (40) na sebe upozornila už ve svých 26 letech, kdy byla nominována na Oscara za hlavní roli v sociálním dramatu Precious. Cenu tehdy sice získala Sandra Bullock (59), ale Gabourey se na ceremoniálu tak zviditelnila, že dodnes nemá o herecké nabídky nouzi. Nejvíce prostoru dostala v seriálech American Horror Story a Empire. V druhém z nich se dokonce dočkala postelové scény.

Další herečkou velkého formátu je Chrissy Metz (43), jejíž tělesné rozměry jsou přímo kolosální. Hvězda seriálu This Is Us letos sice neproměnila nominaci na Zlatý glóbus ve vítězství, ale na gala večerech je doslova nepřehlédnutelná. Obézní herečka je se svou postavou spokojená a nedávno se dokonce pochlubila přítelem, který má zjevně slabost pro boubelky.

Také Jolene Purdy (33) se dokázala v Hollywoodu prosadit s výraznou nadváhou. V sedmnácti letec si zahrála v kultovním filmu Donnie Darko s Jakem Gyllenhaalem. Už tehdy měla pár kil navíc. Plnoštíhlá herečka momentálně září v seriálu Orange Is the New Black, který na udílení SAG Awards získal cenu pro celý herecký ansámbl.

Která XXXL herečka je vám nejsympatičtější?
Chrissy Metz
18,9 %
Gabourey Sidibe
5,7 %
Jolene Purdy
75,4 %
Celkem hlasovalo 8258 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám