Hlavní obsah
Článek

O tom, že Cate Blanchett (54) patří k nejkrásnějším herečkám současnosti, není pochyb. To, co předvedla v traileru k filmu Thor: Ragnarok, však hraničí s magií. Takhle sexy totiž nebyla ani na počátku své kariéry.

Australská filmová diva už na filmovém plátně ztvárnila královnu Alžbětu, Katharine Hepburn i Boba Dylana. Přestože za sebou má velmi bohaté zkušenosti, žhavé role se dočkala až v době, kdy už to od ní nikdo příliš nečekal.

Cate Blanchett je spojována s filmy, které mají ambice zaujmout akademiky udělující ceny. Sama byla na Oscara nominovaná už sedmkrát a dvakrát jej získala. Zároveň se však nebráni komerční hollywoodské produkci. Po trilogii Pán prstenů a posledním dobrodružství Indiany Jonese kývla i na nabídku od Marvelu a přijala roli ve třetím filmu o Thorovi.

Uznávaná herečka se jako bohyně podsvětí Hela objeví v kinech až v říjnu, ale v traileru na sebe strhla více pozornosti než samotný Thor v podání svalnatého Chrise Hemswortha (40). Cate je jako komiksová bestie neuvěřitelně sexy. S černými vlasy a démonickým líčením vypadá spíše jako žhavá třicítka, než čtyřnásobná maminka, která v květnu oslaví 48. narozeniny. Ve filmu Thor: Ragnarok nebude o digitální triky nouze, na mladistvou vizáž slavné herečky však stačily schopnosti maskérů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám