Hlavní obsah
Článek

Jako Thor se na filmovém plátně může spolehnout na kladivo doprovázené blesky, ale Chris Hemsworth (40) vzbuzuje respekt i v civilu. Trojnásobný tatínek se může pochlubit snad tím nejsvalnatějším tělem celého Hollywoodu.

Jako člen tým Avengers zachraňuje svět před nebezpečnými hrozbami, takže před natáčením byla nezbytná náročná fyzická příprava. Chris na svém těle poctivě dře a vedle drobné manželky Elsy Pataky začíná vypadat spíše jako jeho komiksový parťák Hulk.

Hemsworth je jako rodilý Australan ve vlnách jako doma a na surfu řádí jako profesionál. Na dovolené mu dělala společnost nejen partnerka s jejich třemi dětmi, ale také kamarád z herecké branže Matt Damon se svou rodinou. Ten ale s Chrisem odmítl měřit síly na surfu a raději se věnoval svým potomkům.

Filmový Thor se může pochlubit výstavní muskulaturou. Chris nemá problém přenášet své potomky ani ženu, protože v posilovně zvedá podstatně těžší závaží. Své svaly v říjnu předvede ve třetím samostatném Thorově filmu s podtitulem Ragnarok, v němž kromě své kondice předvede i kratší sestřih.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám