Hlavní obsah
Článek

Komiksový trhák Avengers: Endgame přepsal dějiny. Finále marvelovské filmové ságy přilákalo do kin davy diváků a herečtí představitelé jsou na vrcholu popularity. Fanynky ale mají smůlu. Většina z nich je šťastně zadaných.

Výsledky Endgame jsou opravdu závratné. Film za první víkend v severoamerických kinech utržil rekordních 357 miliónů dolarů, o 100 miliónů tak překonal svého předchůdce Infinity War. Celosvětově pak Avengers za víkend nasbírali 1,2 miliardy dolarů. Rekord padl i v Česku, kde na komiksové hrdiny přišlo 344 tisíc fanoušků. Podívejte se, jak to mají Avengers v soukromí.

Robert Downey Jr. (Iron Man)

Na premiéru v Los Angeles přišel Robert Downey Jr. v doprovodu manželky Susan. Ta s ním před oltář přišla v roce 2005. Mají spolu syna Extona (7) a dceru Avri (4). V Avengers je Robertovou láskou Gwyneth Paltrow.

Chris Hemsworth (Thor)

Představitel Thora nemá o fanynky nouzi. Srdce Chrise Hemswortha (40) ale patří herecké kolegyni Else Pataky. Drobná blondýnka španělského původu se jeho manželkou stala v roce 2010. Porodila mu dceru jménem India (6) i dvojčata Tristana a Sashu (5).

Mark Ruffalo (Hulk)

Komiksového Hulka už v roce 2010 zkrotila Sunrise Coigney. Tvoří spolu stabilní pár a vychovávají syna Keena (17) a dcery Bellu (13) a Odette (11). Mark Rufallo má ze všech Avengerů nejstarší potomky.

Benedict Cumberbatch (Doctor Strange)

Doctor Strange se do chomoutu dostal v roce 2015, kdy se stal manželem Sophie Hunter. Benedict Cumberbatch, jehož proslavila také seriálová role Sherlocka Holmese, je tatínkem Christophera (3) a Hala (2).

Paul Rudd (Ant Man)

Jako Ant Man štěstí v lásce neměl, ale v reálu je Paul Rudd už 16 let manželem Julie Yaeger. V Avengers měl jen dceru, ale ve skutečnosti je otcem syna Jacka (13) a dcery Darby (9).

Chris Pratt (Star-Lord)

Vůdce Strážců galaxie má za sebou rozvod s herečkou Annou Faris, s níž má syna Jacka (6). Chris Pratt (44) už ovšem chystá veselku s Katherine Schwarzenegger.

Jeremy Renner alias Hawkeye je od roku 2015 rozvedený se Sonni Pacheco a ve společnosti se objevuje bez dámského doprovodu. Stejně tak komiksový Captain America. Chris Evans (42) má zajisté davy obdivovatelek, ale vystupuje jako samotář. Tady mají fanynky ještě šanci.

Který herec z Avengers má nejkrásnější partnerku?
Robert Downey Jr.
6,5 %
Chris Hemsworth
61,6 %
Chris Pratt
18,9 %
Mark Ruffalo
6 %
Benedict Cumberbatch
5,9 %
Paul Rudd
1,1 %
Celkem hlasovalo 878 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám