Hlavní obsah
Článek

Jako Captain America je v komiksovém týmu Avengers slušňákem ze staré školy a nejinak se Chris Evans (42) chová také v civilu. Místo střídání milenek si slavnostní ceremoniály užívá po boku svých nejbližších.

Fešák z komiksových trháků neměl nikdy na ženy velké štěstí. Loni sice začal randit s herečkou Jennou Slate, ale na oscarový ceremoniál ji jako svou partnerku nevzal. Raději dal přednost své starší sestře Shanně (53), která se herectví věnovala v 80. letech minulého století.

Chris se jako dobrák, pro něhož je rodina na prvním místě, neprojevil poprvé. Loni na Oscary vyrazil v doprovodu rovnou dvou sourozenců. Tehdy mimořádný zážitek dopřál bratru Scottovi (33) i sestře Carly (38). Maminka Lisa mu pro změnu dělala garde v roce 2014 na premiéře filmu Captain America: Návrat prvního Avengera.

Představitel Captaina Ameriky se sám nominace na Oscara nikdy nedočkal. Na ceremoniálu společně se Sophií Boutellou vyhlásil držitele ceny za nejlepší střih zvuku, již převzali tvůrci sci-fi filmu Příchozí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám