Hlavní obsah
Článek

Komiksový Captain America má sice davy obdivovatelek, ale na premiérách svých filmů se Chris Evans (35) už dlouho nepochlubil dámským doprovodem. S tím je teď naštěstí konec...

Úspěšný herec měl v Hollywoodu pověst samotáře. Přestože se kolem něj vždy motaly krásné ženy, po tříletém poměru s Jessicou Biel se do dalších vztahů nehrnul. Média jej sice spojovala se Sandrou Bullock či Lily Collins, ale Chris je nikdy za své partnerky neoznačil, stejně jako Elizabeth Olsen, s níž si zahrál ve filmu Captain America: Občanská válka.

Na premiéře animovaného filmu Tajný život mazlíčků se komiksový hrdina nečekaně objevil jako doprovod herečky Jenny Slate (34). Herci působili jako sehraný pár, přestože nová láska Captaina Ameriky teprve v květnu oznámila, že se rozvádí se střihačem Deanem Fleischerem-Campem.

Chris a Jenna se seznámili už loni při natáčení filmu Gifted. Herec tehdy nejspíš zatoužil po rodině, protože ztvárnil muže, který vychovává nadanou neteř. Pokud svůj záměr dotáhne až do konce, zařadí se mezi ostatní spokojené tatínky z týmu Avengers.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám