Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Série fotografií odhalených hereček už jste na Super.cz mohli zhlédnout několikrát, ale co potěšit také nejedno ženské oko a zavzpomínat, kteří slavní herci předvedli před kamerou svá mužná těla?

Velice vzrušující scénu si v oblíbeném filmu z roku 1995 12 opic střihl Bruce Willis (57), který odhodil svršky a dal na odiv své vypracované tělo. Neméně sexy byl rovněž jeho herecký kolega Brad Pitt (60) ve snímku Troja z roku 2004. Pitt jako statečný Achilles neokouzloval pouze dobře zvládnutými bojovými prvky, ale také bezchybnou figurou.

Za naháče byl rovněž Chris Evans (31), který se kompletně svlékl i s Annou Faris (35) v komedii z loňského roku Co ty jsi za číslo? Velice decentní a přesto vzrušující milostnou scénu předvedli v romantické komedii Kamarád taky rád Mila Kunis (29) a Justin Timberlake (31).

A nakonec nesmí chybět ani známý komik a představitel Borata Sacha Baron Cohen (41). Snímek jeho nahého těla nepochází ze žádného z jemu blízkých bláznivých filmů, ale z obálky červencového magazínu GQ z roku 2009.

Reklama

Další články

Načítám