Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Chloe Ferry (28) se rozhodně nebojí předvést své křivky. Britská televizní hvězda proslulá díky reality show Geordie Shore se tentokrát nechala nafotit v plavkách, aby ukázala rozsáhlé tetování na zadečku.

Ten zdobí hlava tygra a o umělecké dílo se Chloe prostě musela podělit se světem. Zadeček vyšpulila v tangách, která sotva zakryla, co měla.

Plavky pocházejí z její vlastní kolekce. Nedávno uvedla na trh značku Ferry Body, pod kterou produkuje plavky a oblečení na cvičení.

S pomocí oděvní značky chce podpořit ženy, aby milovaly svá těla. Ačkoliv se to možná nezdá, i Chloe kdysi bojovala s nízkým sebevědomím. Za to mohli hlavně internetoví trollové.

„Na internetu mě vidíte jako velmi sexy, ale ve skutečnosti si nevěřím. Když se dívám na své fotky, vždycky přemýšlím, jestli na nich vypadám dostatečně dobře, jsou z dobrého úhlu apod.“ přiznala Daily Mailu.

„Nikdy nevíte, jak se ten člověk na fotkách cítí. Když se fotím, nepřipadám si ani trochu sexy,“ doplnila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám