Hlavní obsah
Článek

Chloe Ferry (28) si nedá říct, a i když má za sebou desítky zkrášlovacích operací, po kterých by se dalo čekat, že už nebude potřeba využívat photoshopu, fotky stále upravuje.

Díky cvičení a správné životosprávě je štíhlá a objemné na ní jsou jen zvětšené vnady a pozadí. Ale ani tak není Chloe spokojená a fotky upravuje do občas až nereálných proporcí. Naposledy při tom ohnula sloupek zábradlí, jak se můžete podívat níže v galerii.

Hvězda reality show Geordie Shore si v minulosti prošla urážkami od sledujících na sociálních sítích, kteří ji titulovali tlustou a ošklivou.

„Lidé na Instagramu mě nazývali hnusnou každý den, a to jen proto, že jsem veřejně známá a víc na očích. Snažím se to už ignorovat, ale je šílené připustit, že jsem si na to, že mi říkají že jsem ošklivá a tlustá, zvykla tak, že je to pro mě normální jako třeba nákup v sámošce,“ uvedla před časem Ferry, která už nyní veškeré poznámky ignoruje.

V tuto chvíli už to není tolik o urážkách, ale její sledující se jí snaží dodat sebevědomí, aby už fotky zbytečně neupravovala. „Proč si upravuješ břicho ve photoshopu, zlato? Jsi perfektní i bez úprav,“ napsala jí jedna ze sledujících pod poslední upravenou fotku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám