Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdička z reality show Geordie Shore se dočkala od svých fanoušků vlny hejtů. Chloe Ferry (28) na sebe oblékne téměř cokoliv a rozhodně se nestydí, ale její poslední model vzbudil vášně i mezi jejími fanoušky.

„Moje rouška má víc materiálu než tvoje kalhotky,“ napsala jedna ze sledujících a další si rýpla: „Vypadá to, že sis tu roušku dneska oblékla špatně.“

Chloe na sebe totiž oblékla bikiny, jejichž spodek je vlastně jedna šňůrka, na které je navlečený opravdu titěrný kousek látky. „Chloe, miluju tě, ale tohle je fakt otřesný,“ znělo v dalším komentáři a k tomu přidala jiná sledující: „Je to vulgární.“

Fanouškům se spodní díl bikin opravdu nepozdával: „Ten top je krásnej, ale ten spodek ne,“ napsala další fanynka Ferry a jiná upozornila na to, že by z těchto kalhotek mohlo při jakémkoliv pohybu něco vykouknout.

Tentokrát se pochvala v komentářích objevovala opravdu pomálu, sledující byly spíš naštvané, kam až chce Ferry zajít a radily jí, aby trošku přibrzdila. Jedna z nich ale Chloe chválila s tím, že v těchto kalhotkách vyniknou její boky a ploché břicho.

Posuďte sami, fotky najdete v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám