Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda britské reality show Geordie Shore Chloe Ferry (28) se proslavila nejen účastí v pochybném televizním pořadu. Britská hvězdička je známá také jako pořádná vymetačka večírků a milovnice plastických operací všeho druhu.

V posledních měsících se ale přeci jen zklidnila, a to nejen kvůli době covidové, která večírkům moc nepřeje. Přeci jen víc dbá i o svou postavu, a tak omezila příjem kalorií, což znamená, že i alkohol.

Fotografové ji naposledy zvěčnili na dovolené v portugalské Albufeiře, kde si dopřávala pohodu u bazénu se svou kamarádkou ze zmíněné reality show. Chloe samozřejmě nechala v plavkách největší prostor svým ňadrům, jež už prošla mnoha úpravami.

Pravidelně si také vyplňuje rty a opět si chce dát do parády svůj nos, který jí prý při poslední plastické operaci neudělali podle jejích představ. Celkem prý za úpravy zevnějšku utratila v přepočtu kolem 1,5 miliónu korun. A jak to vypadá, stále ještě nemá dost…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám