Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britská televizní hvězdička Chloe Ferry (28) za poslední roky prošla velkou tělesnou transformací. Před čtyřmi lety patřila účastnice reality show Celebrity Big Brother a Geordie Shore ke známým vymetačkám večírkům, které většinou dělaly velkou ostudu.

Rebelka z televizní obrazovky se často válela po zemi před zraky fotografů a tropila jeden skandál za druhým. Podstoupila také celou řadu úprav. Kromě zvětšení ňader si nechala zvětšit rty, vložit výplně do tváří, upravit nos, a dokonce podstoupila liposukci a brazilský způsob nadzvednutí pozadí.

Teď už ale Chloe Ferry seká dobrotu. Alkohol téměř nepije, změnila životosprávu, zhubla více než třináct kilo a pravidelně zásobuje fanoušky sexy fotkami v plavkách a prádélku, což udělala i tentokrát.

Chloe vypadá mnohem lépe než dříve, což se projevilo i na jejím vyšším sebevědomí, byť plastiky stále miluje. Nedávno si dokonce opět nechala zmenšit ňadra, protože poté, co zhubla, vypadaly obří balóny na štíhlé postavičce opravdu nehezky.

Zavřené bary Chloe zjevně svědčí. Zda se po odeznění pandemie koronaviru opět vrátí k nezřízenému životu, ovšem zůstává otázkou. Zatím to vypadá, že je momentálně nadmíru spokojená i bez flašek alkoholu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám