Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězda britské reality show Geordie Shore Chloe Ferry (28) se proslavila opileckými eskapádami, a tak když s přáteli ze show navštívila v Newcastlu tamní klub, nikdo se nedivil, když z něj odcházela trochu z formy. Únava na hvězdičce byla znát, přesto si zodpovědně přidržovala bujné poprsí, aby jí nevypadlo z topu.

Přestože jí do taxíku pomáhali přátelé, cesta z klubu se neobešla bez pádu. Chloe sebou flákla těsně u vozu i s kamarádem. Nakonec ji však do auta úspěšně posadili a Chloe k blaženosti své usnula tvrdým spánkem. Aby nespadla ze sedačky, jistila ji kamarádka z reality show Tahlia Chung.

Přestože na začátku večera celá parta televizních hvězd vypadala dostatečně stylově, na jeho konci už to především o Chloe moc neplatilo. Bílá sukně se už neskvěla čistotou a boty na jehlách také raději vzala do rukou. Rozmazaný make-up a rozcuchaný účes naznačoval, že se nejspíš dobře bavila, i když to trochu vypadalo, jako by večer strávila spíš někde na bojišti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám