Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Michelle Pfeiffer (65) začínala svou kariéru v šíleném propadáku Pomáda 2 a až s filmem Čarodějky z Eastwicku (1987), kde zářila vedle Jacka Nicholsona (82), Cher (77) a Susan Sarandon (77) se dočkala velké herecké slávy. Nyní se stálice Hollywoodu objevuje v novém snímku Zloba: Královna všeho zlého vedle Angeliny Jolie (48).

Na premiéru filmu v Los Angeles vyrazila Michelle v elegantní saténové róbě a neskutečně jí to slušelo. Ve filmu si Pfeiffer zahrála královnu Ingrith, kterou už před časem poodhalila na svém oficiálním instagramovém účtu, který si založila v lednu letošního roku.

Michelle má za sebou desítky filmů a v srpnu přiznala časopisu InStyle, že se k filmování vrátila, jelikož začala pociťovat syndrom prázdného hnízda: „Věděla jsem, že potřebuji věci znovu rozproudit a něco dělat. A teď jsem tak zaneprázdněná, jako jsem nikdy v životě nebyla.“

Pfeiffer je od roku 1993 vdaná za filmového scenáristu a producenta Davida E. Kelleyho, s nímž v roce 1993 adoptovala dceru Claudii Rose. O rok později porodila syna Johna.

S manželem Davidem

Reklama

Další články

Načítám