Hlavní obsah
Článek

Aféry slavných jsou často propíraná a oblíbená témata, ale utajené románky nebo ty, o kterých se veřejně tolik nemluvilo, jsou o to zajímavější. Podívejte se na některé nečekané dvojice, které spolu měly poměr.

Kim Kardashian a Nick Lachey

Nick Lachey svého času proslul hlavně jako manžel Jessicy Simpson, se kterou měl také populární reality show. Zdá se to neuvěřitelné, ale po rozchodu se Simpson byl velkou hvězdou, zatímco Kim Kardashian (43), se kterou měl krátkou aféru v roce 2006, v té době skoro nikdo neznal. Lachey později svěřil, že ho Kardashian využila, aby se proslavila. A nejspíš nebyl daleko od pravdy. Podle Lacheye si vyšli do kina, aniž by o tom někdo věděl, než však film skončil, stály před kinem davy fotografů. Kim v jedné ze svých knih přiznala, že jí tento románek dost přidal na popularitě.

Cher a Tom Cruise

Ze všech vybraných dvojic je tato nejspíš tou nejpodivnější. Kdo by si představil Toma Cruise (61) s ikonickou hudební legendou, že? Ovšem zpěvačka o románku mluví pouze v superlativech. Zapletli se v roce 1987 a Cher (77) byla do herce prý blázen. Když se jí v jednom z rozhovorů zeptali, jak by ohodnotila své milence, svěřila dokonce, že Tom je v její top pětce.

Janet Jackson a Matthew McConaughey

Janet Jackson (57) má poměrně dlouhý seznam bývalých milenců, ale kdo by čekal, že se na něm objeví i hollywoodský fešák Matthew McConaughey. I když si zpěvačka hlídá své soukromí, pár detailů o této aféře přeci jenom uniklo. Dvojice prý začala románek po udílení Grammy v roce 2002 a užila si pár pěkných chvilek, než se vydali každý svou cestou.

Natalie Portman a Moby

Muzikant Moby randil s herečkou Natalie Portman (42) v roce 2001 a sám přiznal, že to nebylo snadné. Natalie byla velkou hvězdou a pod drobnohledem veřejnosti, což Mobymu příliš nevyhovovalo. Hereččini fanoušci si ho během krátkého románku také dost dobírali, a tak úlet neměl dlouhého trvání.

Ryan Reynolds a Kristen Johnston

Fešák Ryan Reynolds (47) několik týdnů randil s Kristen Johnston v roce 1999. Reynolds byl v té době hvězdou sitcomu Two Guys, a Girl and a Pizza Place a byl snad ještě větším hezounem, než je dnes. Není divu, že mu Kristen, kterou známe spíš z komedií nebo jako tu dívku, co v Sexu ve městě vypadla z okna, podlehla.

Reklama

Další články

Načítám