Hlavní obsah
Článek

Ať už jsou za tím geny, či práce plastických chirurgů, popové legendě Cher (77) ani její vitální mamince by jejich skutečný věk nikdo neuhádl. Společnou fotkou potvrdily, že jsou obě vůči plynutí času velmi odolné.

Cher v květnu oslaví sedmdesátku, Georgia Holt o měsíc později vstoupí do klubu devadesátnic. Kdyby ovšem zpěvačka i její maminka tvrdily, že jim je o generaci méně, tahle lež by jim s velkou pravděpodobností prošla.

„Takhle v naší rodině vypadá sedmdesátka a devadesátka... A maminka navíc nemá žádný make-up!“ napsala popová hvězda ke snímku na sociální síti, kde se samozřejmě objevily spekulace, že fotka je retušovaná. Zpěvačka se však hájila tím, že na grafický software její uživatelské dovednosti opravdu nestačí.

Plastické operace nejsou u Cher žádným tajemstvím a tvář její maminky nejspíš také nebude ryze přírodním dílem, ale u obou žen jde o velmi zdařilé úpravy. Pokud Cher bude za 20 let vypadat jako Georgia, která se stačila šestkrát provdat, ze stáří rozhodně nemusí mít obavy.

Zpěvaččina maminka má totiž pořádně tuhý kořínek. V 86 letech vydala své debutové album Honky Tonk Woman. To sice nahrála už na počátku 80. let, ale do prodeje se dostalo teprve před třemi lety.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám