Hlavní obsah
Článek

Vztahy mezi Monikou Binias (51), dříve Štikovou, a její mladší dcerou Charlotte (27) ochladly. Ba co víc, ani jedna nejde na adresu druhé pro ostrá slova daleko.

Charlotte se před pár dny vyjádřila na konto své matky, ale také jejího novomanžela Petra a Moničiny maminky Jindřišky. Na to Binias reagovala dlouhým postem na sociální síti, kde manžela a matku bránila a na účet své mladší dcery mj. uvedla, že ona i její přítel se jen válí, navíc jí prý Charlotte dluží peníze. A dotkla se i její postavy a úprav zevnějšku.

Monika Štiková a Petr Binias

Její dcera to nenechala bez odpovědi.

„Už mě pěkně štvou ty její lži. Já práci mám, a nic jí rozhodně nedlužím já, ani Ifko (přítel Charlotte - pozn.). Jednou o mně tvrdila, že jí dlužíme 100 tisíc, pak 300 tisíc, nakonec už to byly 3 miliony. Je opravdu chorá na hlavu," řekla na adresu své matky nejmladší Štiková.

„Ještě k tomu ani neumí napsat správně moje jméno. Píše se Charlotte, a ne Charllote," postěžovala si blondýnka.

Nakonec Charlotte zareagovala také na matčina slova, že „nezadržitelně kyne“. „Jedinej, kdo kyne, je ona. Stačilo mi vidět její poslední fotky. Co se týká mých plastik, jediné, co mám, jsou zvětšené rty,“ dodala nejmladší Štiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám