Hlavní obsah
Článek

Reality show Štiky skončila a zopakovat tohle dno televizní zábavy se asi jen tak někomu nepodaří. Tolik šílených scének ze života rodinky, které vévodí uječená Monika Štiková (51), diváci ještě nikdy neviděli.

A my se vůbec nedivíme, že po odvysílání show nechce mít Ornella Koktová (31) se svou matkou nic společného. Připomeňte si společně s námi ty nejbizarnější okamžiky nejpodivnějšího pořadu, který kdy televize pustila do českých obývacích pokojů.

Monika neváhala své dceři Ornelle několikrát sprostě nadávat. „A to si nemůžeš dovolit! Víš o tom hov*o! Drž tlapu, tlamu, hnusná holko,“ nadávala Ornelle v jednom ze svých šílených výstupů Monika.

Nejvíc se ale stará Štiková odrovnala před milovníky pejsků. A to jsou Češi národem pejskařů, takže si dovolila opravdu hodně! Monika praštila přes páteř sotva dvouměsíční Ornellino štěňátko. Pes kňučel strachy a Monika mezitím kázala o tom, jak se má takový pes správně vychovávat. Pejskaři by ji v tu chvíli nejraději uškrtili.

O výchově ostatně poučovala i Ornellu. Robustní blondýna seřvala na tři doby svého vnuka Quentina, za to, že si dovolil vlézt do skříně a skákat v ní.

Diváci ovšem měli možnost vidět i to, jak Štiková vykonává potřebu v lese či řeší špinavé slipy svého nebohého manžela Michala a zaneřáděný záchod.

V hlavní roli se v pořadu ocitla i mladší dcera Moniky Štikové Charlotte (27). Ta se zostudila před celým národem svým příšerným zpěvem na castingu v muzikálu a také vztahem k hygieně. Diváky šokovala tím, že nosí použité a smradlavé ponožky své matky.

Co vás v pořadu nejvíc šokovalo? Hlasujte v anketě pod článkem.

Co vás ve Štikách nejvíc šokovalo?
Jak Monika zmlátila psa
52,8 %
Jak seřvala malého Quentina
5,1 %
Sprosté nadávky Moniky směřované k Ornelle
19,7 %
Monika Štiková a její vykonávání potřeby v lese
8,8 %
Zpěv Charlotty Štikové
2,7 %
Monika a její kecy o špinavých manželových slipech
4,5 %
Smradlavé ponožky Charlotty Štikové
6,4 %
Celkem hlasovalo 513 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám