Hlavní obsah
Článek

Tady končí veškerá legrace. Monika Štiková (51) si po odvysílání kontroverzní reality show Štiky připadá jako hvězda první velikosti a domnívá se, že má spoustu fanoušků, kteří jsou ochotni za setkání s ní sáhnout do peněženky.

Když slovenský pár Martin Jakubec a Božanka nabízeli vstup na jejich svatbu za 150 eur, znělo to jako špatný slovenský vtip. Něco obdobného se ale bohužel děje i u nás. Zbohatnout na lidech se špatným vkusem a sběratelích bizarních zážitků se rozhodla i máma Štiková.

„Konečně jsem se rozhodla na základě vašich přání a postřehů pořádat „Den se Štičkama“. Den by zahrnoval welcome drink, společné vaření a oběd, bowling s dárečkem pro vítěze, společné focení a jako dáreček společné fotky s podpisem a věnováním,“ projevila Monika na sociální síti vrchol nesoudnosti.

„Nepřijdete... nezažijete,“ dodala a přidala mail na rezervace. Za setkání, jehož se dle přiložené fotografie nejspíš zúčastní i dcera Charlotte Štiková (27), si účtuje 3 000 českých korun. Její ambice vydělat na hrstce svých příznivců jsou naprosto mimo lidské chápání. I opravdové hvězdy jako Lucie Bílá nebo Lucie Vondráčková totiž pořádají srazy pro fanoušky, kde nemusí platit ani korunu.

Zaplatili byste 3 000 Kč za setkání s Monikou Štikovou?
Ano, bude to skvělý zážitek
6,9 %
Pouťový dům hrůzy vyjde levněji
7,5 %
Platit za setkání by měla Štiková
85,6 %
Celkem hlasovalo 1326 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám