Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Po Polsku se vzácných hostů z Velké Británie dočkalo i sousední Německo. V Berlíně ve středu přistálo letadlo s princem Williamem (35), vévodkyní Kate (35) a jejich dvěma dětmi.

Britská královská rodina už má za sebou návštěvu Varšavy, nyní následník trůnu upevňuje vztahy s německou kancléřkou Angelou Merkel, která návštěvu na letišti přivítala. William a Kate poté zamířili k Braniborské bráně.

Jejich roztomilé potomky let nejspíš unavil, takže s rodiči v jejich reprezentativních povinnostech nepokračovali. Pár minut po přistání letadla ovšem Georgovi (3) a Charlotte (2) stačilo k tomu, aby na sebe strhli veškerou pozornost. Tak roztomilá návštěva se v mezinárodních politických kruzích jen tak nevidí.

Vévodkyně z Cambridge si na přistání oblékla slušivý modrý kabátek. V Polsku se dočkala dárku v podobě nepovedených šatů místní návrhářky Gosie Baczyńske, jež musela obléknout. V Německu na ni snad další nemilé módní překvapení nečeká.

Kate a Williama čeká během jejich třídenního pobytu náročný program zahrnující setkání s prezidentem, oslavu u příležitosti narozenin Alžběty II., návštěvu Památníku holokaustu i podporu charitativních organizací.

Reklama

Další články

Načítám