Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, jaké trauma herečka Charlize Theron (48) jako teenagerka zažila, její fanoušci vědí. Jako patnáctiletá byla svědkyní přestřelky, při níž její maminka Gerda Maritz v sebeobraně zabila otce. Nyní o děsivé noci v roce 1991 promluvila víc.

Theron v rozhovoru pro americkou neziskovou rádiovou stanici NPR uvedla, co se tehdy stalo. A zdůraznila, že se nestydí o tragédii veřejně hovořit.

„Když přišel domů s pistolí v ruce, byl můj otec tak opilý, že sotva stál,“ svěřila herečka, která byla v té době s matkou v ložnici. Do té se její otec snažil dostat. „Pak o krok ustoupil a třikrát do dveří vystřelil. Žádná z těch kulek nás netrefila, což byl zázrak,“ řekla Charlize. Aby chránila život svůj i dceřin, vzala její matka svou vlastní zbraň a vystřelila také. Manžela trefila a zabila ho.

„Bylo to sebeobrana,“ zdůrazňuje i po letech herečka. Vyšetřovatelé, kteří smrt jejího otce zkoumali, došli ke stejnému názoru. Maritz tak nečelila stíhání ani trestu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám