Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitel Mr. Beana Rowan Atkinson (64) opět nezklamal. Jeho tvář se objevila v parodii na reklamu na parfém J'adore od Diora, ve které původně hraje smyslná Charlize Theron (48). O něco méně smyslně vypadá Atkinson s mokrou blond hřívou, jak vystupuje z lázně a pak kráčí ve zlatém outfitu.

Hercův obličej evidentně aplikovali na tělo Theron a výsledek je k popukání.

Letos se šuškalo, že bude oživen britský seriál Černá zmije, kde si Atkinson zahrál hlavní roli. Seriál běžel v letech 1983-1989 a měl velký úspěch. Zvěsti o oživení však vyvrátil jeden z herců.

Atkinsonovi se před dvěma lety narodila dcera Isla, kterou mu porodila o 31 let mladší přítelkyně Louise Ford. Začátkem roku se herec údajně nechal slyšet, že si dá rok pauzu od hraní a bude pečovat o „Baby Bean“, zatímco Ford se bude soustředit na svou vlastní hereckou kariéru. A slib také dodržel.

Letos se na veřejnosti příliš neobjevoval a podle všeho ani nic netočil. Role otce v domácnosti mu nejspíš vyhovuje. Ze sňatku se Sunetrou Sastry má dvě dospělé děti, syna Benjamina a dceru Lily.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám