Hlavní obsah
Článek

Románkem se slavným americkým hercem a režisérem se může pochlubit hned několik krásek. George Clooney (62) si však dal se založením rodiny pořádně na čas a roli tatínka si užívá až jako prošedivělý padesátník.

Po boku hollywoodské hvězdy se střídaly atraktivní ženy jako Charlize Theron (48), Elisabetta Canalis (45) či Stacy Keibler. Clooney se ovšem po krátkém manželství s Talií Balsam do dalšího oficiálního svazku nehrnul. Svůj postoj přehodnotil až po seznámení s právničkou Amal Alamuddin, která se už pyšní stejným příjmením jako George.

Herec byl v minulosti známý tím, že si od partnerek držel odstup a budoval si staromládeneckou pověst. Od roku 2014 je ovšem ženatý a díky Amal konečně poznal, jaké to je být tatínkem. A to rovnou dvojnásobným. O 17 let mladší manželka mu v červnu porodila dvojčátka Alexandera a Ellu.

S potomky sice přišly nové povinnosti, ale pár si přesto najde čas na romantiku. Když si v italském městečku Bellagio George a Amal zašli na večeři, láska a spokojenost z nich vyzařovaly na vzdálenost několika metrů.

Reklama

Další články

Načítám