Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když před dvanácti lety kvůli ztvárnění sériové vražedkyně Aileen Wuornos ve filmu Zrůda přibrala víc než třináct kil, vyneslo jí to Oscara. Tentokrát si role Charlize Theron (48) žádala kilogramů dokonce šestnáct. Dá se očekávat podobný úspěch jako tehdy?

Viditelně statnějším dojmem působila herečka v pondělí na natáčení snímku Tully v kanadském Vancouveru. Z fotografií pořízených o víkendu bylo navíc zřejmé, že Charlize bude ve filmu těhotná, kostyméři jí obstarali umělé bříško. I když je Theron maminkou dvou dětí, těhulkou alespoň na oko se stane poprvé, syna i dceru si totiž adoptovala.

Americká filmová akademie oběť v podobě přibírání nebo hubnutí kvůli rolím umí ohodnotit. Kromě Charlize už ocenila Oscarem například Matthewa McConaugheyho (úbytek 23 kilogramů) a Jareda Leta (úbytek 15 kilogramů) za Klub poslední naděje, Toma Hankse (úbytek 25 kilogramů) za Trosečníka, Adriena Brodyho za Pianistu (úbytek 14 kilogramů), Natalii Portman (úbytek 9 kilogramů) za Černou labuť či Anne Hathaway (úbytek 11 kilogramů) za Bídníky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám