Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Partnerské vazby se ve světovém šoubyznysu pořádně promíchaly. Rok 2015 ovšem není jen ve znamení smutku, protože řada rozchodů se stala příležitostí k další vztahům, které snad budou pevnější.

Spousta známých osobností dlouho sama nezůstala a opuštění pánové i dámy se velice rychle stačili opět zadat. Ukázkovým příkladem budiž bouřlivý vztah fotbalového metrosexuála Cristiana Ronalda a sexy modelky Iriny Shayk (38), pro niž se rozchod stal vysvobozením a příležitostí k románku s hollywoodským hercem Bradleym Cooperem (49), který se letos stačil rozejít se Suki Waterhouse. Zatímco Irina našla štěstí v náručí hvězdy filmu Americký Sniper, její ex si údajně užívá skutečnou lásku s boxerem Badrem Harim.

Nevydařeným vztahem se sportovcem se naopak nenechala odradit krásná Nicole Scherzinger (45), která šampióna F1 Lewise Hamiltona nahradila tenistou Grigorem Dimitrovem, jemuž dříve dělala společnost Maria Šarapovová.

Láska bohužel vyšuměla také ve vztahu dvou oskarových herců Seana Penna a Charlize Theron (48). Atraktivní pár spolu ještě stačil zazářit na festivalu v Cannes, ale záhy přišel přátelský rozchod, po němž si známá herečka adoptovala další dítě. Loni shodou okolností zkrachoval vztah také exmanželce Seana Penna Robin Wright, která se zasnoubila s o 15 let mladším hercem Benem Fosterem.

Svatby se bohužel nedočkala ani Courteney Coxx, která se už viděla jako manželka Johnnyho McDaida. O 12 let mladší hudebník z kapely Snow Patrol ale nakonec Moniku z Přátel k oltáři nepřivedl.

O největší překvapení se v roce 2015 postarala zpěvačka Gwen Stefani (54), která se bez zbytečného zdržování rozvedla s Gavinem Rossdalem. Otec jejích tří synů ji totiž podváděl s chůvou, což se neodpouští. Naopak další ztroskotaný románek smolařky Britney Spears (42) nikoho příliš nepřekvapil.

Bouřlivý rok prožili také bratři Jonasovi. Nick se po rozchodu s Miss Universe 2012 Olivií Culpo pustil do poměru s o 13 let starší herečkou Kate Hudson. Tento experiment však fungoval jen pár týdnů. Nickův bratr Joe dostal pro změnu kopačky od modelky Gigi Hadid (28), která dala přednost bývalému členovi kapely One Direction Zaynu Malikovi. Další párečky, které už letos společně neusedly k vánočnímu stromečku, najdete v galerii.

Který dnes už bývalý pár byl nejkrásnější?
Charlize Theron a Sean Penn
5,8 %
Gwen Stefani a Gavin Rossdale
2,1 %
Irina Shayk a Cristiano Ronaldo
7,1 %
Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton
4,8 %
Bradley Cooper a Suki Waterhouse
2,1 %
Maria Šarapovová a Grigor Dimitrov
9,5 %
Britney Spears a Charlie Ebersol
1,2 %
Courteney Coxx a Johnny McDaid
2,2 %
Nick Jonas a Olivia Culpo
2,4 %
Joe Jonas a Gigi Hadid
2,9 %
Robin Wright a Ben Foster
1,6 %
Kate Moss a Jamie Hince
1,1 %
Kate Beckinsale a Len Wiseman
57,2 %
Celkem hlasovalo 30858 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám