Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární svátek Halloween si každoročně nenechají ujít ani ty největší hvězdy. Již jsme informovali o Heidi Klum (50), jejíž kostýmy se stávají legendárními, a přípravu nepodcenila ani letos, nyní se můžete podívat, jak se vystrojily další hvězdy.

Topmodelka Cindy Crawford (58) a její muž Rande Gerber přišli na Casamigos Halloween Party George Clooneyho za motorkáře, na stejný večírek v Beverly Hills dorazily také sestry Paris a Nicky Hiltonovy či herečka Jessica Alba.

V Kalifornii slavila i Jennifer Aniston (55), kterou paparazzi vyfotili při cestě do Chateau Marmont a která se obešla bez kostýmu, pouze měla k obličeji přiloženou masku. Kvůli Halloweenu, nebo kvůli fotografům?

Claudia Schiffer (53) pro změnu zavítala na večírek Jonathana Rosse na druhém konci světa - v Londýně.

Poklidný Halloween plný dětských her a koledování naopak strávila herečka Charlize Theron (48), která tento den poprvé oslavila jako dvojnásobná máma. K synovi Jacksonovi si letos adoptovala dcerku August.

Reklama

Další články

Načítám