Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tito roztomilí téměř tříletí chlapci jsou dvojčata, jejichž otcem je známý americký proutník a průšvihář. V posledních letech se svými skandály z bujarých večírků plných prostitutek a drog postaral o nejednu titulní stranu novin. Kvůli těmto opakovaným eskapádám byl dokonce vyhozen z jednoho z nejúspěšnějších sitcomů posledních let. Dvojčata z fotografií Bob a Max nemají za otce nikoho jiného, než Charlieho Sheena (58).

Jejich maminkou je pak Sheenova exmanželka Brooke Mueller (34), kterou měl Sheen v minulosti dokonce fyzicky napadnout. Na snímcích je s dvojčaty zachycena jejich chůva.

Herec má z předešlého manželství s Denise Richards (41) ještě dvě dcery Sam a Lolu. S Paulou Profit počal ještě předtím na vysoké škole dceru Cassandru. Minulý rok se po boku Sheena objevovaly pornoherečka Pachel Oberlin a grafická designérka Natalie Kenly. Obě herec nazýval svými bohyněmi.

Zdá se, že seriál Dva a půl chlapa, z něhož byl Sheen kvůli vleklým excesům propuštěn, má na své hlavní představitele špatný vliv. Poté, co Sheena na jeho místě v seriálu vystřídal mladší kolega Ashton Kutcher (46), krátce nato se provalil jeho milostný poměr se studentkou Sarou Leal, s níž Kutcher podváděl manželku Demi Moore (61). Celá záležitost dospěla až v rozvod, který Demi již několik měsíců psychicky ničí.

Reklama

Další články

Načítám