Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znělo to jako slova, jimiž chtěla podpořit svou dceru, ale opak se stal pravdou. Herečka Denise Richards si stejně jako osmnáctiletá Sami založila účet na síti s necenzurovaným obsahem. „Jste připraveni? Tak jdeme na to,“ oznámila.

Síť OnlyFans využívají lidé ke sdílení fotek, které by na jiných platformách neprošly. Často jde o erotické a explicitní záběry, není to ale nutnost či podmínka účasti, a ne každý této možnosti využije. To byl také jeden z argumentů, jimiž Denise Richards bránila svou dceru poté, co Sami oznámila, že si na zmíněné platformě zřídila účet.

„Je rozdíl v tom postovat fotku v bikinách na Instagramu? Děláme to všichni. A že je obsah na této platformě placený? Jsem si jistá, že Instagram, Twitter a Facebook se díky nám všem mají dost dobře. Je tak špatné mít nad tím kontrolu a zpoplatňovat obsah také?“ napsala Richards kromě jiného k obhajobě dcery.

V rámci té také uvedla, že si sama možná profil založí, málokdo ale bral její slova vážně. Všem tak Denise vytřela zrak, když se ke komunitě skutečně přidala. Za vstup k jejímu obsahu lidé zaplatí 25 dolarů měsíčně.

Gesto Sami rozpoutalo i slovní bouři mezi jejími rodiči, Richards a Charliem Sheenem (58). Ten se proti jejímu kroku nejdřív ohradil a nechápal, jak její matka mohla něco takového dopustit, po prohlášení Richards ale uvedl, že ho slova jeho ex osvítila a dcera má jeho plnou podporu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám