Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když vyšlo najevo, že si dcera Charlieho Sheena (58) a Denise Richards (51) Sami (18) založila profil na placené platformě OnlyFans pro sdílení fotek bez cenzury, její slavný otec z toho nebyl nadšený. „Tohle se nestalo pod mou střechu,“ uvedl na konto své ex. Ta následně reagovala dlouhým zastáním dcery.

Mimo jiné v něm uvedla, že by si v osmnácti přála mít tolik sebedůvěry jako Sami.

„Za poslední týden jsem obdržela spoustu negativních komentářů. A musím říct, že bych si ve svých 18 letech přála mít tolik sebedůvěry, kolik má moje dcera. Nemám ji co soudit. Natočila jsem Nebezpečné hry, fotila pro Playboy. A zcela upřímně, ani její otec by neměl soudit,“ uvedla Richards v prohlášení na sociální síti s narážkou na bouřlivý život Sheena.

Poté popsala, že jí samotné trvalo roky, než se uměla vyrovnat s kritikou a že svou dceru obdivuje za to, jak to zvládá.

Kritika podle ní pramení v tom, že na placené platformě sdílí své snímky i lidé z porno průmyslu, a mnohdy jde o velmi explicitní obsah. Sami je na fotce, kterou sdílela, sice nahoře bez, ale zády k objektivu a v džínách.

„Je rozdíl v tom postovat fotku v bikinách na Instagramu? Děláme to všichni. A že je obsah na této platformě placený? Jsem si jistá, že Instagram, Twitter a Facebook se díky nám všem mají dost dobře. Je tak špatné mít nad tím kontrolu a zpoplatňovat obsah také?“ ptá se mj. Richards kritiků. „Možná bych si měla sama založit profil...“, dodala herečka.

Její vyjádření vedlo k tomu, že i Sheen upravil své stanovisko, resp. zcela otočil. „Denise osvětlila řadu zásadních bodů, které jsem ve spěchu přehlédl a zavrhl,“ uvedl herec v novém prohlášení pro US Weekly.

„Nyní je víc než nezbytné, aby Sami měla jednotné rodičovské zastání, na které se může spolehnout, když se pouští do tohoto nového dobrodružství. Od teď ho bude mít hojně,“ dodal Sheen.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám