Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slavná moderátorka Ellen DeGeneres (53) je pořádná ďáblice. Přestože platí za nejslavnější lesbičku světa, svlékání mužů se nebrání, ba naopak. Odhalení slavní pánové nejsou v její talk show ničím neobvyklým. Naposledy si Ellen pozvala do pořadu svalnatého herce Maria Lopeze (38) a sama si jej vysvlékla až do bílých boxerek a evidentně se u toho velmi dobře bavila.

Moderátorka přitom ve své Ellen DeGeneres show měla začátkem loňského září zcela nahého herce Ashtona Kutchera (33). Ten dorazil do jejího pořadu už svlečený a originálním způsobem tak propagoval další sérii seriálu Dva a půl chlapa, kde se objevil v hlavní roli po vyhozeném průšviháři Charlie Sheenovi (58). Vykolejená byla tehdy i samotná Ellen, ale jak se zdá, již se otrkala a Lopezovi naopak z obleku pomohla velice ráda.

DeGeneres byla jednou z prvních slavných žen, které přiznaly svou odlišnou orientaci. V letech 1997 až 2000 byla její partnerkou herečka Anne Heche. Další tři roky strávila po boku Alexandry Hedison a od roku 2004 tvoří pár s herečkou Portiou de Rossi.

Mario Lopez je americký herec, jenž se proslavil v seriálu pro mladé Konečně zvoní! Objevil se rovněž v řadě dalších seriálů a působí i na divadelních prknech na Broadwayi.

Reklama

Další články

Načítám