Hlavní obsah
Článek

Herečka Denise Richards (47) dokázala, že i když jí táhne na padesátku, je pořád neuvěřitelně sexy. Pózovala s kolegyněmi ze show Real Housewives of Beverly Hills a fotku pak jedna z nich sdílela na svém Instagramu.

S Dorit Kemsley, Lisou Rinnou a Camille Grammer Denise vyrazila na Bahamy a v neonových bikinách vypadala naprosto skvěle.

Hereččina účast v televizní show byla pro mnohé překvapením, neboť se od vysílání vlastní reality show Denise: It’s Complicated v roce 2008, žádné další neúčastnila.

Podle Daily Mailu by za účast měla Richards dostat zhruba 4 milióny dolarů. A na pořadu by měl participovat i její přítel, herec Aaron Phypers.

S bývalým manželem Charliem Sheenem (58), se kterým má Richards dvě dcery, Sam (14) a Lolu (13), má prý herečka dobré vztahy. „Jsme na dobrém místě. Soustředím se na to, a především na děvčata. Chci, aby věděla, že jsou mezi námi věci v pořádku,“ svěřila se v jednom z rozhovorů.

Sheen nicméně nedávno přiznal, že není schopen platit alimenty na své děti. Údajně čelí finanční krizi a požádal o jejich snížení. Zatímco Richards platil 20 000 dolarů měsíčně, předchozí manželce Brooke Mueller posílal na dvojčata Boba a Maxe (9) 55 000 dolarů měsíčně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám