Hlavní obsah
Článek

Pokud to takhle půjde dále, americký filmový průmysl čeká zánik. Kvůli neuhlídaným sexuálním choutkám se už zavržení dočkali Harvey Weinstein a Kevin Spacey. Teď přišla řada na Charlieho Sheena (58).

Hvězda seriálu Dva a půl chlapa nedostatkem sexu nikdy netrpěla. HIV pozitivní Charlie Sheen se při výběru sexuálních partnerek neomezoval jen na hollywoodské kolegyně, ale za sex byl ochotný si zaplatit. A nejspíš nezůstal jen u žen.

Herec po zveřejnění své diagnózy žije zodpovědněji. Teď jej ale dostihla vzdálená minulost. Vytahování promlčených hříchů je teď v Hollywoodu v módě. Olej do ohně přilil i Domink Brascia, známý leda tak z béčkových hororů. Ten si vzpomněl, že mu jeho kamarád Corey Haim kdysi vyprávěl o tom, jak jej sexuálně zneužil Charlie Sheen. Ten už ovšem nic nepoví, protože zemřel v roce 2010. Tehdy mu bylo pouhých 38 let a jeho smrt způsobilo předávkování léky.

„Haim se mi svěřil, že měl anální sex s Charliem Sheenem, když spolu natáčeli film Lucas. Myslel si, že spolu mají vztah, ale Sheen jej jen zneužil a pak už o něj neprojevil zájem,“ vylíčil Brascia vzpomínky svého kamaráda z doby, kdy Coreymu bylo 13 let a Charliemu o šest více.

Minulost známého proutníka byla určitě dost bouřlivá, toto obvinění však popírá. Americký magazín National Enquirer je ovšem přesvědčen o opaku. Tvrzení má prý podloženo více než stovkou svědků. Členové štábu, který v roce 1985 natáčel film Lucas, věděli, s kým mají tu čest. Sheen si měl na hotelový pokoj vodit také nezletilé komparsistky a mít s nimi sex.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám