Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

V bondovce Jeden svět nestačí dělala Pierci Brosnanovi (63) kromě Sophie Marceau (50) společnost i Denise Richards. Herečka od těch časů stačila projít peklem s Charliem Sheenem (58) a výrazně zhubnout, ale pořád je na tom podstatně líp než její exmanžel.

Denise se jako Bond girl na filmovém plátně předvedla už v roce 1999. Tehdy pánskou část publika okouzlila vysportovanou postavou v šortkách. Na hereččině postavě se však podepsal stres, který prožívala během rozvodu s problémovým Charliem Sheenem. Hollywoodské hvězdy spolu válčily o dvě dcery a veřejně praly špinavé prádlo.

Zatímco Charlie získal pověst nenapravitelného proutníka a přiznal, že se po rozvodu nakazil virem HIV, Denise se mnohem více věnuje svým dětem a herectví. S její kariérou to sice v posledních letech není žádná sláva, ale nadá se jí upřít pracovitost.

Naposledy se hvězda bondovky Jeden svět nestačí blýskla na premiéře svého nejnovějšího filmu American Violence v Los Angeles. Denise rozdávala křečovité úsměvy na všechny strany, čímž nejspíš chtěla vyvážit nedostatek hvězd. Celý Hollywood totiž upírá zraky do Utahu, kde probíhá filmový festival Sundance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám