Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před pár dny oslavila narozeniny se dvěma šestkami, ale věk by herečce Chantal Poullain (67) hádal málokdo. A na to, že se pomlau blíží k sedmdesátce, se necítí ani ona. "Jen se mi zdá nespravedlivé, že muži mohou plodit děti pomalu do stovky a ženám to příroda neumožní. Já bych si teď klidně troufla i na dvojčata," řekla Super.cz.

Touhu po dětech by jí mohla vykompenzovat aspoň role babičky. Její syn Vladimír Polívka už má docela dlouho vážný vztah s přítelkyní Magdou, kterou si oblíbila. "Přeju jim to, když se na to budou cítít a budou to chtít. Ale nebudu hodinová babička, budu si chtít ty děti vzít třeba na měsíc, abych si je užila a nechtělo se jim zpátky domů," usmívala se.

A jak to herečka dělá, že stárnutí téměř nezanechává stopy v její tváři? "Samozřejmě používám své krémy, ale myslím, že odpověď je v tom, jak se cítíte. V naší profesi dostává pleť kvůli make-upu na frak, tak hlavně hydratuji. A nedám dopustit na ledování obličeje," prozradila svůj recept, kdy tvář ponoří například do ledové tříště.

Pobavili jsme se i o práci. Před kameru se v nejbližší době nechystá. "Nějaké projekty jsou, ale zatím to není černé na bílém. Mám hodně práce v divadle, v mojí nadaci, také připravuji nové cédéčko a píšu knížku," vypočítala a podrobnosti se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám