Hlavní obsah
Článek

Advent klepe na dveře a Chantal Poullain (67) už se nemůže dočkat vánočních svátků. „Budu je jako klasicky trávit se synem Vladimírem. Chtěla přijet i moje sestra, ale za této situace to asi nebude riskovat. Budeme jako každý rok doma,“ svěřila Super.cz.

„Vánoce a tu atmosféru miluju. Mám dva oblíbené svátky, jsou to Vánoce a narozeniny. Ne moje, ale Vladimírovy. Je to pro mě strašně důležité,“ říká herečka, která bude v úterý hostem talk show 7 pádů Honzy Dědka.

Syn Vladimír Polívka (34), kterého má herečka z manželství s Bolkem Polívkou (74), už roky dodržuje jednu tradici, které se nevzdal ani v dospělosti. „Vladimír dodnes staví betlém, už od dětství. To je prostě jeho,“ rozněžnila se.

Vladimír se před pár týdny pochlubil svou novou známostí a do společnosti vyvedl krásnou partnerku. Zeptali jsme se, zda s nimi letos bude trávit svátky i blondýnka Magda.

„Doufejme,“ usmívá se herečka. „Je velmi sympatická. Už se trošku známe, a jestli s námi bude trávit čas na Vánoce, tak se poznáme ještě víc. Je mi hrozně sympatická a je vidět, že se milují. Je to krásné,“ raduje se.

Herečka, šansoniérka a zakladatelka nadace Archa Chantal si kromě vánoční atmosféry užívá i přípravu pokrmů. Během svátků servíruje hned několik vybraných pochoutek. „Dělám svůj vyhlášený bramborový salát a k tomu ryby z moře. Druhý den připravuji kachnu na medu a potom beef bourguignon a ještě krevety flambované na whisky, to jsou mé speciality,“ dodává.

Reklama

Další články

Načítám