Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Chantal Poullain (67) má o létě jasno. Chce být hlavně sama, i když to se jí moc nedaří. Potřebuje se totiž zvládnout naučit české divadelní texty, které jí dají zabrat mnohem víc než kolegům, kteří jsou rodilými mluvčími. K tomu ji čekají i dvě velké oslavy. Její exmanžel Bolek Polívka (74) oslaví sedmdesátku, synovi Vladimíru Polívkovi bude třicet.

"Mám zatím i spoustu představení a koncerty. Potřebuju se ale hlavně koncentrovat na učení, je to hodně náročné. S češtinou se pořád trápím, ale je to hezké trápení. Čekají mne dvě premiéry, první je hra Rebelky, která se bude hrát u Bolka v Brně, a další představení ve Studiu Dva, ale to bude až v listopadu," svěřila Chantal, která ve své rodné francouzštině píše aspoň texty ke svým šansonům, připravuje i novou desku, a také pracuje na nové knize. S tou jí ovšem pomáhá redaktorka.

Pokud jde o zmíněné oslavy, připravovat bude hlavně tu synovu. "Vladimírovi narozeniny zorganizuju, protože on nemá vůbec čas, každý den má natáčení. Ale ty Bolkovy už nechám na ostatních," smála se Poullain, která má se svým exmanželem a osudovou životní láskou stále hezký vztah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám