Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Céline Dion (56) se o fotky svých dětí nedělí moc často. Narozeniny jsou ale hezkou příležitostí udělat výjimku. Využila jí a nejstaršímu Renému-Charlesovi zpěvačka popřála veřejně.

Na čerstvě devatenáctiletého syna, skutečného gentlemana, jak ho nazvala, je zpěvačka velmi pyšná. „Zůstaň tou nejlepší verzí sebe samého...buď silný, vášnivý a moudrý v cestě za všemi tvými sny - hranicí je nebe! A především si to užij. Tvoje štěstí je i mé štěstí. Moc tě miluji, můj drahý synu!“ vzkázala mu v textu, který sdílela spolu se dvěma snímky. Na prvním je René-Charles jako batole, druhý je aktuální.

Stejně jako rodiče se i René-Charles věnuje muzice. Pod přezdívkou Big Tip mixuje hudbu.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Mon cher René-Charles, Je suis tellement fière de la façon dont tu te comportes et que tu évolues dans la vie. Tu es un vrai gentleman, et je veux que tu saches que ton père veille toujours sur toi et te protège… tout comme moi. Continue d’être le meilleur de toi-même. Sois fort, passionné et judicieux dans la poursuite de tes rêves. Tout est possible… « Sky is the limit ! » Et surtout, sois heureux… ton bonheur fait mon bonheur. Je t’aime tellement, mon grand homme ! Maman xx… . My dear René-Charles, I’m so proud of the way you’re conducting yourself in life. You’re a true gentleman, and I want you to know that your father’s guidance continues to support and protect you… as I do. Keep being the best of yourself… strong, passionate, and wise, as you pursue all of your dreams in life - the sky’s the limit! And above all, have a good time!.... Your happiness, is my happiness. I love you so much, my dear son! Mom xx…

Příspěvek sdílený Céline Dion (@celinedion), Led 25, 2020 v 6:44 PST

Dion v přání vzpomněla i svého zesnulého muže a otce svých dětí, producenta a manažera Reného Angélila, když uvedla, že synovi bude dál ukazovat cestu a chránit ho - a ona zrovna tak. Se svou životní láskou má zpěvačka ještě devítiletá dvojčata.

Rovněž na svém instagramovém účtu Dion fanoušky vyzvala ke zhlédnutí krátkého dokumentu z jejího života. Mj. v něm uvádí, že prochází těžkým obdobím a že „někdy jsme mnohem silnější, než si vůbec myslíme.“ Slova se pojí se smrtí zpěvaččiny maminky Therese, která v půlce ledna zemřela v požehnaném věku 92 let.

V květnu se Céline Dion po 12 letech vrátí do Prahy, kde zahájí evropskou část světového turné Courage.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám