Hlavní obsah
Článek

Zářijová obálka módního magazínu Carine Roitfeld CR Fashion Book se na svou hvězdu - Céline Dion (55) - dívá z tak trochu jiného úhlu. Na jedné ze čtyř verzí je zpěvačka například zvěčněná „zespodu“, z podhledu, a nechává fotografa Valentina Herfraye nahlédnout pod sukni.

Nejde o nic lechtivého, ale o sérii čtyř experimentálních snímků/ obálek. Celé číslo nese podtitul Private/ Public (Soukromé/ Veřejné), zaměřuje se na výrazné osobnosti v módě, umění i politice a zkoumá kontrast mezi soukromými životy a tím, jak se prezentujeme na veřejnosti.

Céline Dion na jedné z obálek zářijového čísla magazínu CR Fashion Book (na další se podívejte kliknutím na šipku vpravo)

Snímky si hrají s měřítky, optikou, proporcemi, perspektivou. „Bylo zajímavé vidět se efektem rybího oka (typ širokoúhlého objektivu), kdy je vaše hlava větší než celé tělo nebo naopak. Jedna noha dvanáctka, druhá čtyřka. Je to velmi umělecké,“ ocenila Dion nápad.

Zároveň přiznala, že ještě před pár lety by fotografa pod spodničky nepustila. „Kdo by mi taky pod sukni lezl. Nikdo. Jen můj manžel. Ale teď jsem si řekla: ‚fajn, jdeme na to!‘,“ uvedla v rozhovoru. Zpěvaččina životní láska, producent René Angélil, zemřel 14. ledna 2016.

Módu jako takovou pak přirovnala k hudbě: „Jsem blázen do oblečení. Pomáhá mi vyjádřit sebe samu, je to jako když měním charaktery, které mi pomáhají při vystoupeních. Jako s písněmi. Nedělám pořád jen balady. Mám i rychlejší songy,“ říká Dion, která prý hledá kousky, které jí pomáhá cítit se „sexy, přístupně, divoce, na hraně, elegantně i zábavně“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám