Hlavní obsah
Článek

Jednou tak, podruhé jinak. Jako na houpačce to je s vizáží kanadské divy Céline Dion (55). Tahle superhlasem vybavená zpěvačka má tak trochu problém se svým vytáhlým obličejem, takže občas se jí místo úsměvu zbortí mimika do grimasy, která už jí nějakým zlým kouzlem dalších pár minut vydrží. Předvedla to naposledy v sobotu, kdy se vydala na procházku po Paříži, během zastávky jejího evropského turné.

Není to ale nic v její neprospěch. Céline zkrátka stárne, a přestože by chtěla (my všichni bychom chtěli), ty roky už jí nikdo nevezme a je potřeba si na ně zvyknout. O to větší přípravu focení zkrátka vyžaduje. Ne každé světlo vyhovuje, ne každý detail je žádoucí. Fotografům okounějícím u hotelů je opravdu lepší se vyhnout zcela. Na naší úvodní fotografii je vidět, proč je to potřeba.

Céline je ale jinak velmi odvážná a neformální umělkyně. Před nedávnem se ukázala v Las Vegas v takové formě, že přítomným padla nad tou energií brada. Oproti situaci nyní v Paříži jí to s vhodným make-upem velmi slušelo. Navíc šaty, v nichž dorazila, a ten dekolt... no, prostě paráda.

Zpěvačka má za sebou období smutku, kdy téměř nevystupovala. Minulý rok jí zemřel manžel, který podlehl rakovině.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám