Hlavní obsah
Článek

Kanadská hudební stálice Céline Dion (55) se v úterý večer poprvé od úmrtí manžela Reného Angelila postavila na pódium divadla Colosseum v lasvegaském komplexu Caesars Palace. Fanoušci se dočkali nejen jejích největších hitů, ale i emotivního láskyplného vyznání zesnulému muži, jenž po dlouholetém boji podlehl v 73 letech rakovině krku.

Dion ze sebe po téměř měsíční pauze, kterou si dala po ztrátě muže svého života i staršího bratra Daniela, vydala opět to nejlepší a nesnažila se v sobě dusit stále velmi bolestné vzpomínky, naopak celé vystoupení věnovala jeho památce. Koncert začal promítáním rodinných fotografií a videí a hned po první písni se Céline dočkala ovací vestoje, které ji dojaly až k slzám, poté Dion začala na Reného vzpomínat.

„Za celý svůj život jsem měla oči jen pro svého muže, který tady se mnou byl noc co noc. Lidé si mysleli, že se na něj dívám, ale já nemusela, protože vždy, když jsem zavřela oči, cítila jsem Reného se mnou na pódiu. Kdykoli seděl tamhle na balkóně, v zákulisí či doma s dětmi, byl vždy se mnou na pódiu a na tom se nikdy nic nezmění,“ řekla Dion.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám